SMSlån betalningsanmärkningar

Har man betalningsanmärkningar och letar efter ett SMSlån kan man vara ganska optimistisk. Detta då det faktiskt inte ska vara speciellt svårt att få låna pengar. Kollar man över de olika långivarna som sysslar med SMSlån märker man ganska snabbt att faktiskt hyfsat många av dem som lånar ut till personer med betalningsanmärkningar.

Vad är ett SMSlån?

Ett SMSlån är egentligen bara ett mikrolån som man kan söka enbart med hjälp av mobiltelefonen. Det är också vanligt att folk använder ordet SMSlån när de egentligen bara menar mikrolån. Detta då reklamen ofta använder detta uttrycket även får lån som inte är SMSlån i dess strikta tolkning. Denna form av lån har nu funnits här i landet i ett antal år och har blivit väldigt populära.

Något som är lite negativt för dig som vill låna enbart med hjälp av mobiltelefonen är att de allra flesta långivarna inte lånar ut på detta viset. Det krävs oftast att man fyller i ett formulär på långivarens hemsida. Har du också en eller flera aktiva betalningsanmärkningar kan detta leda fram till att dina alternativ faktiskt är ganska få. Därför är vårt tips att du även kollar upp de långivarna som lånar ut från sina webbplatser.

Annars är det inga speciella konstigheter när det kommer till SMSlån. Det är i grund och botten ett lite lån som man snabbt ska betala tillbaka till långivaren. vanligtvis går det att låna mellan 500 - 5 000 kr. Vilka summor de olika långivarna erbjuder varierar kraftigt, vanligt är t ex att det finns en övre gräns på 3 000 kr. När det gäller återbetalningstid är det oftast 30 dagar som gäller. Sen finns det en del långivare som erbjuder längre löptid. Men för detta tillkommer det normalt en extra kostnad.

Var finner man ett lån trots betalningsanmärkning?

Det är oftast ganska enkelt att se ifall en långivare lånar ut till personer som har betalningsanmärkningar eller ej. Det brukar stå väldigt tydligt under deras allmänna villkor. Ytterligare ett bra tips är att du besöker Alltomlån.com som är en mycket större sida med massor av artiklar om lån. Där finns det t ex flera artiklar om betalningsanmärkningar och då självklart om SMSlån trots betalningsanmärkningar. Där kan du sedan även hitta en lista på ett antal långivare som kan tänkas hjälpa till.