Länkbyte

Har du kommit in på den här sidan så kanske du är intresserad av att göra ett länkbyte med oss. Vi gillar länkbyten och byter gärna länkar med sidor inom samma eller liknande områden. Ifall du är intresserad av ett länkbyte så skulle vi gärna vilja göra vad som kallas ett trevägsbyte. Du får en länk på den här sidan och i utbyte så får vi en länk på din sida till en av våra andra sidor. Sidan du i så fall ska länka till heter Alltomlån.com och är en stor och omfattande lånsida.

Har du en webbsida som handlar om lån eller något liknande och har en pagerank som är samma eller nästan samma som den här sidan så kan du kontakta oss om länkbyte. Vi blir glada för alla vettiga samarbeten vi kan hitta, så tveka inte att skicka ett mail. Tack för ditt intresse och vi hoppas höra från dig inom kort.

Skicka ett mail till uttsor@hotmail.com där du meddelar att du vill göra ett länkbyte. I detta mailet ska du skriva med vilken sida det är som du vill byta länkar med, både den här sidan som du nu är inne på (vi har ett antal olika sidor) och den sida som du i så fall vill länka till oss ifrån. Skriv även med annat som kan vara bra att veta angående din webbsida eller frågor kring länkbytet. Vi hör av oss snarast.

Tillbaka till sidan